Hoe ik op het idee van het bierviltjestekenen kwam..

Ontdek het verhaal achter mijn unieke bierviltjestekeningen, ontstaan uit een simpel moment van verveling in een café. Terwijl ik eigenlijk alleen voor de gratis nootjes kwam, begon ik spontaan stamgasten te tekenen op een bierviltje. Voor ik het wist, werden mijn creaties de talk of the town en transformeerde ik van een onopgemerkte gast tot de ster van de avond. Mijn bierviltjes, tentoongesteld achter de bar, werden een populaire attractie waar iedereen om kon lachen en bewonderen.

Ik mag me met trots de pionier van deze kunst noemen. Mijn doorzettingsvermogen heeft zelfs anderen geïnspireerd om hetzelfde te doen. Maar als de originele bierviltjestekenaar blijf ik streven naar de hoogste kwaliteit. Met mijn eigen ontworpen mobiele ezel beweeg ik soepel door het publiek om mijn talent te delen.

Mijn streven naar perfectie heeft geleid tot het testen van verschillende materialen, waarbij een combinatie van aquarelverf en copicstiften als beste uit de bus kwam. Hierdoor blijven mijn tekeningen op de bierviltjes levendig en prachtig, klaar om jouw evenement te verlevendigen met een vleugje creativiteit en persoonlijkheid.

Boek mij nu voor een onvergetelijke ervaring en levendige kleuren die je gasten zullen koesteren!