Bierviltjestekenaars

Bierviltjestekenaar Christel en Assistente Martine hebben zich gespecialiseerd in het tekenen van karikaturen op bierviltjes. Maar eigenlijk zijn het geen karikaturen, maar meer cartoons. Bierviltjes-cartoons zeg maar. Dat wil zeggen dat we geen enorme overdrijvingen doen zoals grote neuzen, enorme flaporen, dubbele onderkinnen, enz…We willen het wel leuk houden natuurlijk. Nee, het zijn meer stripachtige versies van uw gasten en de ervaring is dat deze toch wat vriendelijker ontvangen worden door de gevoelige types onder ons.
Bierviltjestekenaar Christel

 

Thema gekleed

Standaard verschijnen wij in een feestelijk outfit. Vaak hebben de mensen niet meteen door wat er gaat gebeuren. Eenmaal binnen gaan we direct aan de slag en tekenen u gasten (soms zelfs onopgemerkt) op een bierviltje. Hoe leuk zijn dan de reacties als ze ineens zo’n geinig aquarelletje in hun handen krijgen gedrukt. Natuurlijk kunnen wij ons outfit aanpassen aan de thema van het feest. Zo komen wij als typerende franse typetjes compleet met baret of of Country & Western, seventies, fifties, kerst…enz,..)

De bierviltjes zijn inclusief!!

Wij nemen zelf de viltjes mee en omdat er een eigen logo achterop staat, hoeft u hier niets extra’s voor te betalen.
Toch is het geen schreeuwerige logo met een drukke logo, maar een vriendelijk viltje met de tekst; Bedankt dat je er was” en langs de rand onze eigen gegevens. Zo blijft het toch nog heel persoonlijk. (zie voorbeeld)

bierviltjestekenaar
Eigen logo op de  bierviltjes

U kunt er ook voor kiezen om uw eigen logo, boodschap of foto op de bierviltjes te laten bedrukken bij een drukkerij. Maar omdat niet elk viltje dezelfde kwaliteit heeft, vraag mij gerust dan naar de beste keuze! reclameland.nl , matdesign.nl zijn bijvoorbeeld een van de betere evenals drukwerkdeal.nl

Wij tekenen zo’n 25 tot 30 bierviltjes in kleur PER UUR

TIP!

Doordat er een assistente die de viltjes inkleurt meeloopt, houd ik zelf veel meer tijd over om nog meer viltjes te tekenen en een rij met 25 à 30 wachtende mensen hebben we samen snel vereeuwigd in 1 uur tijd en allen in kleur. U leest het goed:

25\30 bierviltjes PER UUR èn IN KLEUR!

Net als ik zal mijn assistente gekleed komen in feestelijk kleding, compleet met baret en haar eigen inkleur-bierviltjes-ezel”. We zien er dus leuk uit als ‘duo’

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen 06  243  116  37  of  een mailtje te sturen.

Ik beantwoord ze graag!

CONTACT;  sneltekenaar@live.nl of bel; 06 243 116 37

Heeft u liever een sneltekenaar op papier? ga dan naar; sneltekenaar.nl

Powered by WordPress. Designed by WooThemes