Bierviltjestekenaars

Wat een leuk idee, een bierviltjestekenaar!

Karikaturen tekenen op bierviltjes

Een superleuk idee is om bierviltjestekenaars uit te nodigen en de karikaturen op bierviltjes te laten tekenen. Samen met mijn vaste assistente lopen we door de zaal en vereeuwigen gemerkt òf ongemerkt uw gasten op een bierviltje. Hoe blij verrast zijn ze wanneer ze zo’n geinig klein portretje van zichzelf in hun handen gedrukt krijgen. Men hoeft dus niet naar ons toe om zich te laten tekenen, wij gaan naar de gasten toe.

Waarom werk ik met een assistente?

Omdat het inkleuren net zo lang duurt als het tekenen, heb ik een assistente die met me meeloopt en dit voor mij in de plaats doet. Samen maken we elk portret-aquarelletje in nog geen 3 minuten tijd. De een tekent en de ander kleurt ze in.

Bierviltjestekenaarsteam

De bierviltjes zijn inclusief!!

Wij nemen zelf de viltjes mee daar hoeft u hier niets extra’s voor te betalen.
Een vriendelijke tekst op de achterkant van het viltje met de tekst; Bedankt dat je er was” en langs de rand mijn eigen gegevens. Zo blijft het toch nog heel persoonlijk. (zie voorbeeld)

bierviltjestekenaar

Eigen logo op de  bierviltjes

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw eigen logo, boodschap of foto op de bierviltjes te laten bedrukken. Dit doen wij niet, daarvoor gaat u naar een drukkerij die bierviltjes bedrukt. Maar omdat niet elk viltje dezelfde kwaliteit heeft, vraag mij gerust dan naar de beste keuze! reclameland.nl , matdesign.nl zijn bijvoorbeeld een van de betere evenals drukwerkdeal.nl (wij hebben hier overigens geen afspraken mee)

Elke 3 minuten een bierviltje klaar!

Vaak worden wij enthiosiast ontvangen en gaan ze in de rij staan om ook een viltje te laten maken. U begrijpt dat het aantal getekende viltjes dan behoorlijk kan oplopen.

Wij komen feestelijk gekleed komen in speciale kleding, bijvoorbeeld zoals op de foto of gekleed in zwart met stijlvolle, goudkleurige colberts, afhankelijk van het feest, maar altijd compleet met baret en ‘bierviltjes-ezel”. We zien er dus leuk en herkenbaar uit als ‘duo’. Iedereen weet ons direct te vinden.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of  een mailtje te sturen.

sneltekenaar@live.nl 06 243 116 37

Heeft u liever een sneltekenaar op papier? ga dan naar: www.sneltekenaar.nl

Powered by WordPress. Designed by WooThemes